Sponsoren

De Hart van Brabantloop is de grootste estafetteloop van hartje Brabant. Dit betekent dat er jaarlijks veel aandacht voor het evenement is zowel bij de loop zelf als in diverse lokale media.

De doelgroep:

Jaarlijks telt de Hart van Brabantloop 1.000 tot 1.500 deelnemers en 150 vrijwilligers.

Deelnemers zijn studenten(verenigingen), sportverenigingen en bedrijventeams. Deelnemers komen uit heel Nederland, maar zijn vooral geconcentreerd in het gebied rondom Tilburg en Eindhoven.

 

Sponsormogelijkheden:

Omdat de stichting Hart van Brabantloop een non-profit organisatie is zijn wij altijd op zoek naar bedrijven waar wij een samenwerking mee kunnen starten. U kunt hierbij denken aan sponsoring van materialen of aan sponsoring door middel van een financiële bijdrage. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden hiervan en de tegenprestatie die wij kunnen leveren. Wij zijn hier graag flexibel in, maar toch sommen we in grote lijnen de mogelijke tegenprestatie van de Hart van Brabantloop op. Zo bieden wij de mogelijkheid tot:


Hoofdsponsoring

 

Naamsponsoring van een etappe

U kunt uw bedrijfsnaam koppelen aan een etappe. Dit verschijnt dan onder andere in het programmaboekje dat wordt verspreidt onder alle deelnemers en vrijwilligers.

 

Banner op de website

Deze banner verschijnt op de homepage van onze website.

 

Banner in de nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief heeft ongeveer 1.250 subscribers. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een banner met uw logo in te plaatsen. Er verschijnen iedere editie ongeveer 5 nieuwsbrieven.

 

Logo op de vrijwilligerskleding

Dit wordt gedragen door 150 vrijwilligers en valt onder de exposure van alle deelnemers en toeschouwers tijdens het evenement. Maar genereert ook exposure na het evenement wanneer de vrijwilligerskleding vaker wordt gedragen en op basis van de foto's die op het internet verschijnen.

 

Advertentie in het programmaboekje

Dit programmaboekje is een belangrijk document voor alle deelnemers en vrijwilligers. Hier staat alle benodigde informatie voor hen in. Zij zullen het programmaboekje dus aandachtig doornemen en uw advertentie wordt sneller opgemerkt! Adverteren in het programmaboekje kan op de cover of in een willekeurige pagina (a5 formaat). De cover is full-color, de overige pagina's zijn zwart-wit.

 

Mogelijkheid tot plaatsen van vlaggen/banners langs de route.

Langs de route staan altijd veel toeschouwers. Met name bij de start, herstarts en finish.

 

Mogelijkheid tot leveren van promotiemateriaal in ploegleiderstassen.

Iedere ploeg krijgt een 'goodiebag' met informatie en mogelijk uw flyer/gift of andere vorm van promotiemateriaal. Een ideale kans om betrokkenheid met de deelnemers te creëren

 

 

Uiteraard zijn we bereid om met u mee te denken en net die actie te vinden waar u naar op zoek bent. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.