Algemeen

De 32e editie van de Hart van Brabantloop vindt plaats op 26 september 2015. Teams kunnen zich inschrijven als bedrijventeam, studententeam, recreatieteam of fietsteam.

Inschrijven doet u door hier te klikken. Het inschrijfformulier opent dan in een nieuw venster.

Teams hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de 'complete' route of voor de 'grote lus' route.

Complete route: De complete route is de traditionele route van de Hart van Brabantloop. Deze route bestaat uit 15 etappes en is in totaal ongeveer 105 kilometer lang. Dit betekent dat een team dat deelneemt aan de complete route dient te bestaan uit 15 deelnemers. De etappes varieren van 3 tot 10 kilometer lengte, dus voor zowel beginnende als de meer gevorderde deelnemers is er een geschikte etappe. De complete route bestaat uit 10 herenetappes en 5 vrouwenetappes. Dit betekent dat een team dus dient te bestaan uit 10 mannen en minimaal 5 vrouwen.

'Grote lus' route: De 'Grote lus' route is een nieuw initiatief van de Hart van Brabantloop. Omdat sommige groepen niet in staat waren om 15 deelnemers te verzamelen, is er gekozen om een extra route te organiseren waarvoor een kleiner team nodig is. Dit houdt in dat een 'Grote lus team' meeloopt met de laatste 9 etappes van de traditionele route. Dit is ongeveer 60 kilometer. Een team dat meedoet aan de 'Grote lus' route dient dus te bestaan uit 9 deelnemers. Dit team dient te bestaan uit minimaal 3 dames. Een team mag dus ook uit meer dan 3 dames bestaan.

 

Inschrijfkosten: Voor de inschrijving hanteren wij een studentenkorting. Tevens zijn de prijzen verschillend voor de complete route of de grote lus route. De inschrijfkosten zijn hieronder vermeld:

  Complete route   Grote lus route   
Studententeams   €120 €99
Bedrijventeams €155 €130
Recreatieteam €155 €130

 

Soorten teams:

Bedrijventeam
Voor bedrijven is het mogelijk om een team in te schrijven in het bedrijvenklassement. Een bedrijventeam bestaat uit negen of vijftien enthousiastelingen die elk een etappe zullen lopen. De etappes variëren van 3 tot 10 kilometer, waardoor de loop voor zowel ervaren als beginnende lopers wat wils biedt. Meedoen aan de Hart van Brabantloop biedt voor bedrijven een ultieme kans tot teambuilding en bovenal de garantie voor een gezellige dag met collega's!

Studententeam
Een studententeam bestaat uit 9 of 15 lopers. Voor teams van 15 lopers dienen er minimaal tien student te zijn op het moment dat de Hart van Brabantloop 2015 plaatsvindt. Hiervoor moet je voor het evenement een kopie van de collegekaart of bewijs van inschrijving van de deelnemers opsturen naar de organisatie. Dit kan per , post of geef ze af bij FOSST op het Tilburg University Sports Center.

Voor de teams van 9 lopers geldt dat er minimaal zes student zijn op het moment dat de Hart van Brabantloop 2015 plaatsvindt.

Fietsteam

Als fietsteam fiets je de gehele route over een speciale fietsroute, terwijl steeds een persoon uit het team loopt, samen met een begeleidende fietser. De overige deelnemers gebruiken geen auto, maar fietsen naar het volgende wisselpunt. Het is mogelijk bij de Hart van Brabantloop fietsen te huren. Hierover vind je bij fietsen huren meer informatie. Wanneer je in wilt schrijven als fietsteam, selecteer dan op het inschrijfformulier bij soort team "recreatief".

Recreatieteam
Uiteraard kunnen er ook teams deelnemen die enkel in het algemeen klassement strijden om de titel. Deze teams selecteren op het inschrijfformulier bij soort team "recreatief". Dit is geen indicatie voor het niveau van het team en betekent dan ook niet dat dit geen prestigieuze teams mogen zijn.

 

Overnachten, eten & fietshuur: Ook de opties tot overnachten, eten en fietshuur worden hieronder verduidelijkt.

 Eten
Het is mogelijk om na de loop gezellig met zijn allen te eten op het Tilburg University Sports Center, zodat je de dag nog kan bespreken voor de voetjes van de vloer gaan tijdens het feest waar de prijsuitreiking zal gebeuren. Er zal door de commissie voor een goede maaltijd worden gezorgd. Op het inschrijfformulier kan worden aangegeven hoeveel deelnemers er mee willen eten. Dit aantal kan eventueel nog tot vrijdag voor de loop worden aangepast.  

Overnachten
Voor alle teams die niet uit Tilburg komen en toch het hele evenement van begin tot einde mee willen maken is er de mogelijkheid om, de nacht voor en de nacht na het evenement, te blijven slapen. Uiteraard is dit ook mogelijk voor alle teams uit Tilburg. Op het inschrijfformulier kan worden aangegeven hoeveel deelnemers er blijven slapen. Dit aantal kan eventueel nog tot een week voor de loop worden aangepast. Dit jaar zal de overnachting in het TiU Sports Center zijn. Je zult hiervoor wel je eigen matje, slaapzak etc mee moeten nemen. Wij zorgen voor ontbijt!

Fietsen huren 
Het is mogelijk om fietsen te huren tijdens de loop. De gehuurde fiets(en) kunnen op zaterdagochtend bij de start worden opgehaald. Op het inschrijfformulier kan worden aangegeven hoeveel fietsen er gehuurd dienen te worden. Dit aantal kan eventueel nog tot een week voor de loop worden aangepast.