• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

Wijziging in de route

De route van de Hart van Brabantloop is ieder jaar nagenoeg gelijk. Door omstandigheden zijn we soms echter genoodzaakt de route aan te passen. Zo is vorig jaar besloten om etappe zes om te leiden vanwege wegwerkzaamheden. Hierdoor was deze etappe 10,4 km in plaats van de gebruikelijke 10 km. Dit jaar zetten we deze etappe weer terug naar 10 km. 

Maar zo zijn er meerdere kleine verschillen in de etappes ten opzichte van vorig jaar. Kijk hier voor de juiste etappe afstanden voor de Hart van Brabantloop 2015.

 Wijziging etappe 14/15

Een belangrijke wijziging in de route is de verplaatsing van de finish. Dit jaar finishen we op dezelfde locatie als de start: het Tilburg University (TiU) Sports Center. Dit doen we omdat dit makkelijker is voor de organisatie, maar ook voor de lopers. Bij het TiU Sports Center kunnen de lopers namelijk direct gebruikt maken van de faciliteiten (zoals de douches) en het is direct gelegen aan het T-sports café zodat iedereen na afloop de race kan bespreken onder het genot van een drankje!

Loop jij etappe 14 of 15 en ben je al in training? Geen zorgen. Qua afstand veranderd er bijna niets. In plaats van 5,2 km zul je nu 5,15 km lopen.

 Programmaboekje

Binnenkort wordt het programmaboekje van de Hart van Brabantloop 2015 gepubliceerd. Hierin staat alles wat je moet weten over de etappes en de dag zelf!

 

De Hart van Brabantloop steunt

De Hart van Brabantloop probeert naast het bieden van plezier en sportiviteit ook een maatschappelijke functie te vervullen.  Ieder jaar verbinden wij ons daarom aan een goed doel. Vorig jaar werd Serve the City gesteund. Met de bijdrage die jullie allen hebben geleverd hebben zij onder andere onlangs het project Serve the Grey opgezet. Super om te zien! Dit jaar is er een nieuw goed doel waar wij ons aan zullen verbinden. Namelijk het Action Team van Enactus Tilburg University. Maandelijks organiseren zij een project of evenement voor groepen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo hebben zij in het verleden bijvoorbeeld projecten in Tilburg opgezet voor daklozen, vluchtelingen of eenzame ouderen.

U kunt met uw deelname aan de Hart van Brabantloop het Enactus Action Team steunen door uw borg aan hen te doneren. Stuur ons een mailtje 
Door deze samenwerking met het Enactus Action Team kan de Hart van Brabantloop lokaal een maatschappelijke bijdrage leveren. Wij hopen dat zij door de steun van de Hart van Brabantloop ook in de toekomst nog meer succesvolle projecten kunnen opzetten! Voor meer informatie over Enactus Tilburg en het Action Team: http://www.enactustilburg.nl/

/nl/Enactus_logo.jpg

De inschrijving is geopend!

De inschrijvingsperiode voor de Hart van Brabantloop 2015 is sinds vandaag geopend!

Teams kunnen zich inschrijven voor de traditionele 'complete' route van ongeveer 105 kilometer. Een team voor deze route bestaat uit 15 deelnemers.

Maar vanaf dit jaar kunnen teams zich ook inschrijven voor de 'grote lus' route. Voor deze route loopt en team van 9 deelnemers ongeveer 60 kilometer.

Voor u de keuze welke route u beter schikt!

 

Inschrijven kan onder het tabblad inschrijven of je kunt direct naar het inschrijfformulier door hier te klikken.

 

Marktonderzoek ter verbetering van de Hart van Brabantloop

De Hart van Brabantloop is dit jaar alweer aan zijn 32e editie. Om Brabants mooiste etappeloop in de toekomst nog beter te maken doen wij met een groep studenten onderzoek naar de behoefte van de hardlopende student.

Daarom zouden wij jou graag willen vragen om 5 tot 10 minuten van jouw tijd om hierover enkele vragen te beantwoorden. Jouw mening is belangrijk voor de toekomst van onze loop en daarnaast kun je er ook nog een Bol.com bon van €10,- mee winnen. Wij verloten er namelijk 10 onder alle respondenten.

De vragen worden anoniem verwerkt.

 

De kunt de enquete invullen door hier te klikken. 

 

Alvast bedankt!