• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

Activiteiten in november

ttennis logo sx6 november 2012 vindt het racketlontoernooi weer plaats.
Vanaf vandaag staat het inschrijfformulier voor het Racketlontoernooi online!
Schrijf je hier nu in!!

Dinsdag avond 27 november 2012 zal de Ski-Mee in Bottrop plaatsvinden. Zet de datum alvast in je agenda, binnenkort volgt er meer informatie.

 

GNSK commissie zoekt leden!!

Het GNSK is hét grootste meerdaagse multi-sportevenement van Nederland. Jaarlijks strijden ongeveer 1500 studenten van ongeveer twintig universiteiten en hogescholen in zo'n vijftien sporten om de titel ‘Nederlands Studenten Kampioen’. Een belangrijk kenmerk van het GNSK is dat alle sporten in teamverband worden beoefend. De afgevaardigde teams zijn vaak van (sub-) topniveau.

Tilburg heeft het GNSK 2014 weten binnen te halen, daarom is Pendragon druk bezig met zoeken van enthousiaste commissieleden. Lijkt het jou leuk om dit grote evenement te organiseren wat in juni 2014 gaat plaatsvinden? Solliciteer dan nu voor de GNSK commissie 2014!

Stuur je CV en motivatie naar ">, of loop binnen bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum.

Hart van Brabantloop zoekt commissieleden!!

De Hart van Brabantloop is een estafetteloop van 15 etappes over  105 km in en om Tilburg. Jaarlijks doen er eind september bijna honderd teams uit heel Nederland mee aan deze hardloopwedstrijd, met na afloop een bruisend feest op het Sportcentrum.

Om ook in 2013 van de Hart van Brabantloop een sportieve, leuke en gezellige dag te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die plaats willen nemen in de 30e organisatiecommissie.

Mountainbike clinic

In samenwerking met TSWV de Meet zal op zondag 28 oktober de Mountainbike Clinic 2012 plaatsvinden. Deze clinic is toegankelijk voor alle sportkaarthouders. De clinic zal van 11:30 tot 15:30 duren, waarbij we op het sportcentrum zullen verzamelen om vervolgens naar de mooie mountainbike locatie in Dorst te fietsen.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze stoere, uitdagende en sportieve clinic? Kijk voor een sfeerimpressie: http://www.youtube.com/watch?v=SbySP4ZpkOY&;feature=g-upl

 Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar met als onderwerp 'Mountainbike Clinic 2012'. Vermeld in de mail wel even het volgende:

- Naam;
- Studentnummer;
- Of je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mountainbike te huren;
- Als je een mountainbike wil huren, graag ook je lengte;
- Ervaring met mountainbike: wel/ beetje/ geen ervaring.

 p.s. de kosten voor deze clinic bedragen 5 euro