• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

NSK Trappenloop

Op vrijdagavond 14 december 2012 vindt het enige echte NSK Trappenloop weer plaats in het Erasmusgebouw in Nijmegen.

Wie o wie zal dit jaar het snelst de 20 etages bedwingen. Zijn 20 etages je echt te veel hoogtemeters? Naast de hoofdwedstrijd van 20 etages is er deze keer ook weer een sprintwedstrijd van 10 etages. Is teamsporten meer jouw ding? Doe dan mee aan de estafetteloop waarin je met 4 personen ieder 5 etages loopt.

Kortom voor ieder wat wils. De strijd zal gestreden worden door atleten, klimmers, schaatsers, roeiers en wie weet wie nog meer... Durf jij de strijd aan? Of wil je gewoon dit van je lijstje "dingen die je ooit in je leven gedaan moet hebben" afstrepen? We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten!

Net als andere jaren zal de tijdwaarneming weer verzorgd worden door MyLaps (voormalig ChampionChip) en zal de wedstrijd te volgen zijn via een scherm beneden in de hal. Een welbekende speaker zal verslag doen, muziek zal galmen door het trappenhuis, publiek zal verdeeld over de verdiepingen alle atleten aanmoedigen en na afloop is er een feest in het Bascafé...

Schrijf je hier in en tot vrijdag 14 december!

Bierestafette

Na lang wachten kunnen we ons eindelijk weer eens verheugen op een avondje onverantwoord biergelag! Er komt weer een heuse bierestafette aan en wel op 20 november!!

Voor slechts 25 euro kun je een team van 5 personen aanmelden. De bierestafette wordt gehouden in 't Sportcafe en begint om 20.00uur. Prijzen omvatten eeuwige roem en een flinke kater! Inschrijven kan door te mailen naar  Slechts 16 teams kunnen zich aanmelden dus wees er snel bij!!

Inschrijvingen Batavierenrace!

De inschrijvingsperiode van de Batavierenrace wordt aanstaande maandag, 29 oktober, geopend en zal op 30 november sluiten. Deze 41e editie van de populaire estafetteloop van Nijmegen naar Enschede zal van start gaan op 27 april 2013. Wil je met een team meedoen, let er dan op dat de inschrijving bij Sportraad Pendragon terecht komt. Vanwege grote belangstelling voor dit evenement zitten de inschrijvingen snel vol, dus wees er snel bij!

De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (17 heren- en 8 damesetappes). Ieder jaar nemen ruim 8.500 studenten deel aan dit grote evenement. Voor meer specifieke informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Batavierenrace.
 Universiteitsteam Tilburg
Ben je een goede hardloper en lijkt het je leuk om in het Universiteitsteam van Tilburg mee te lopen, stuur ons dan een .