• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

TweeSteden Ziekenhuis Sponsor lustrumeditie Hart van Brabantloop


De deelnemers aan de Hart van Brabantloop tonen hun gezonde instelling. 
De Gezonde Instelling is ook de campagnenaam waarmee het TweeSteden ziekenhuis sinds enkele jaren zowel intern als extern gezond gedrag aanmoedigt. Behalve sporten en werken aan een gezond lichaam bestaat dat voor het ziekenhuis ook uit duurzame aandacht voor onze omgeving en uiteraard bovenal voor zorgzame en professionele zorg. Via de vierdeling ‘maatschappij’ (planet), ‘financiën’ (profit), ‘personeel’ (people) en ‘zorgorganisatie’ (patiënt) werkt men aan een gezonde instelling.

De Hart van Brabantloopcommisssie is trots het TweeSteden Ziekenhuis uit Tilburg haar sponsor te mogen noemen.

Barbecue mede mogelijk gemaakt door Keurslager van de Zande

Dit jaar zal de lustrumeditie van de Hart van Brabantloop worden afgesloten met een heerlijke barbecue op het sportcentrum van Tilburg University. Deze barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door Keurslager van de Zande. De commissie is dan ook erg blij Keurslager van de Zande aan u te kunnen voorstellen als partner van de Hart van Brabantloop. Het water loopt ons al in de mond.. Nog 89 dagen te gaan!

Voltage sponsor Hart van Brabantloop 2013

Vol trots presenteren we de Voltage - Indoor Entertainment als sponsor van de 30e editie van de Hart van Brabantloop.

De Voltage - Indoor Entertainment in Tilburg is het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland. Je kunt bij ons deelnemen aan meer dan 15 verschillende activiteiten, allen in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimtes. Tevens bieden wij 5 verschillende cafe's en restaurants waar je terecht kunt voor food and drinks. Voor gezelschappen van 2 tot 2000 personen bieden wij alles onder 1 dak. Veel informatie staat op de website. Maar als jullie speciale wensen hebben, maken wij graag samen met jullie een programma op maat, bellen mag altijd of loop gerust even binnen.

 

Rabobank Partner 30e editie Hart van Brabantloop

Vol trots presenteren wij u Rabobank Tilburg en omstreken als sponsor van de lustrumeditie van de Hart van Brabantloop. 

Rabobank Tilburg en omstreken bestaat al ruim 100 jaar. Waar men ooit klein begon, is de bank door de jaren heen sterk gegroeid. Mede door de steun van deze bank is de Hart van Brabantloop uitgegroeid tot een loop met ruim 1500 deelnemers. Ook dit jaar kiest de Rabobank ervoor om samen met u, als enthousiaste hardloper, onze lustrumeditie te vieren.