• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

Uitslag 30e editie Hart van Brabantloop

De lustrumeditie van de Hart van Brabantloop zit erop. Een dag vol sport, plezier en, gelukkig, ook een lekker zonnetje. Een dag die we met z'n allen tot een geweldig evenement hebben gemaakt. Met z'n allen, want zonder onze geweldige vrijwilligers (chapeau!) en enthousiaste deelnemers (wederom chapeau!) zouden we nergens zijn. 

Bekijk voor een mooie sfeerimpressie van de 30e HvB de uitslagenkrant, vol foto's, leuke stukjes en stiekeme roddels. 

En last but not least DE UITSLAG. Hierbij willen we dan ook team Appeltaart van harte feliciteren met hun geweldige prestatie!

Foto's, en filmpjes van de loop volgen zo snel mogelijk. Houd dan ook de site, facebook en twitter in de gaten!

Belangrijk: wijzigingen!

OPGELET:
Tot vanmiddag 17.00u kunt u wijzigingen doorgeven omtrent het huren van fietsen, barbecueën op het sportcentrum en je tentje opslaan op de camping. 

Verklede etappe

Bij een verjaardag hang je slingers op en dat doet de HvB dan ook! Dit jaar mogen deelnemers verkleed de laatste etappe lopen en in vol ornaat de finish overschrijden. Een onafhankelijke jury zal beslissen wie de mooiste, gekste en origineelste creatie heeft en deze een prijs uitreiken! Vergeet dus niet om een leuke outfit tevoorschijn te toveren! Mocht je niets leuks thuis hebben liggen, wees niet getreurd. Feestwinkel 365 biedt namelijk een kortingscoupon aan van 10% op hun assortiment. Deze is te besteden tot 28 september in de online webshop. Wij zijn benieuwd naar jullie creaties!

Startnummers online

Beste Deelnemers,

De start nummers zijn verdeeld!

Klik hier om uw startnummer te bekijken.