• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

start verplaatst

De start is verplaatst en zal dit jaar plaatsvinden bij het gloednieuwe Tilburg University Sports Center. Het adres hiervan is Academielaan 5, 5037 ET, Tilburg. Meer informatie over de start en route van dit jaar is te vinden in het programmaboekje dat nu hier alvast te downloaden is. We zien jullie graag op 27 september aan de start verschijnen! 

inschrijftermijn verlengd!

Op verzoek van velen, heeft het bestuur van de Hart van Brabantloop de inschrijftermijn met 2 weken verlengd. Er is dus nog tot 14 september de mogelijkheid om een team bij elkaar te zoeken en je in te schrijven voor de 31e editie! Voor meer informatie over inschrijving klik je hier. Wil je niet langer wachten en wil je direct naar het inschrijfformulier? Klik dan hier

Het goede doel voor dit jaar is bekend: Serve the City Tilburg!

stc-logo-h

Dit jaar zal het geld, dat ondere andere opgehaald wordt door de schenking van de borg door de teams, worden gedoneerd aan het goede doel: Serve the City Tilburg. Tijdens het feest dat op 27 september gegeven wordt, zal bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald.
Het bestuur van de Hart van Brabantloop heeft dit jaar voor Serve the City gekozen, omdat het een lokaal doel is dat voor bewustwording in de maatschappij zorgt. Serve the city Tilburg wil studenten inspireren om zich in te zetten voor een ander. Ze willen studenten bewust maken van de noden in de stad en daarnaast de mogelijkheid bieden om samen met anderen het verschil te maken. In samenwerking met studenten zetten zij evenementen neer als de wandel 3 daagse voor ouderen en een serve the burger barbecue. U kunt de website bezoeken meer informatie: www.stctilburg.com

Inschrijving geopend!

De inschrijvingsperiode voor de Hart van Brabantloop 2015 is sinds vandaag geopend!

Teams kunnen zich inschrijven voor de traditionele 'complete' route van ongeveer 105 kilometer. Een team voor deze route bestaat uit 15 deelnemers.

Maar vanaf dit jaar kunnen teams zich ook inschrijven voor de 'grote lus' route. Voor deze route loopt en team van 9 deelnemers ongeveer 60 kilometer.

Voor u de keuze welke route u beter schikt!

 

Inschrijven kan onder het tabblad inschrijven of je kunt direct naar het inschrijfformulier door hier te klikken.