• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

32e Hart van Brabantloop

Twee routes

Vanuit vorige edities van de Hart van Brabantloop hebben wij vernomen dat sommige groepen het niet was gelukt om een team van 15 man te verzamelen om mee te doen aan de Hart van Brabantloop. Om de Hart van Brabantloop voor meer mensen toegankelijk te maken heeft bestuur daarom gezocht naar een oplossing voor dit probleem.

Hierbij zijn wij tot de beslissing gekomen om bij de komende editie twee routes aan te bieden. De route van de Hart van Brabantloop loopt traditioneel in twee lussen met in totaal 15 etappes. Deze route blijft staan. Echter bieden we daarnaast de mogelijkheid om met een kleiner team enkel de grote lus van 9 etappes te lopen.
Overzichtelijk betekent dit dus:

Route 1: Complete Route (15 etappes, 15 deelnemers, +- 105 km)

Route 2: Grote lus (9 etappes, 9 deelnemers, +- 60 km)

Voor meer concrete informatie omtrent de inschrijving klik hier

Datum Hart van Brabantloop 2015

De datum van de Hart van Brabantloop 2015 is bekend!

Op zaterdag 26 september 2015 zullen weer vele fanatieke lopers meedoen aan de grootste estafetteloop van hartje Brabant. Zet de datum vast in je agenda!

Momenteel zijn inschrijvingen helaas nog niet mogelijk, maar dit zal spoedig worden geregeld. Houd de site dus in de gaten, of like onze facebook pagina voor updates hierover.

We houden je op de hoogte!

 

bestuur 2015 gezocht

De 32e editie van de Hart van Brabantloop lijkt nog even weg, maar we zijn al op zoek naar een bestuur voor de Hart van Brabantloop 2015. Het bestuur bestaat ieder jaar uit enthousiaste en energieke studenten. Wil jij hier dit jaar deel van uitmaken? Mail dan je motivatie en CV naar

Hieronder vind je de functies waarop je kunt solliciteren:

Voorzitter 
Als voorzitter houd je het overzicht over het bestuur, ziet erop toe dat iedereen zijn/haar taken tijdig vervult en leid je de vergaderingen. Daarnaast heb je diverse afspraken met het Sportcentrum, Tilburg University en andere belangrijke doelgroepen van de Hart van Brabantloop.

Secretaris  
Jij bent de rechterhand van de voorzitter. Je gaat mee naar belangrijke afspraken, maakt hiervan een overzicht voor de commissie en notuleert bij alle vergaderingen. Ook heb je contact met deelnemers, houd je inschrijven bij en vraag je de vergunningen en andere belangrijke papieren die nodig zijn voor de wedstrijd aan.

Penningmeester
Alle financiën van de Hart van Brabantloop gaan via jou! In het begin maak je een voorstel voor de begroting en houdt gedurende de voorbereidingen de financiën bij. Daarnaast regel je extra financiën door subsidies aan te vragen bij diverse instellingen en gemeenten.

PR Entourage 
De Hart van Brabantloop moet natuurlijk gepromoot worden! Als PR entourage houd jij je hiermee bezig. De website moet bijgehouden worden en regelmatig geupdate worden met nieuws. Ook maak je de posters/flyers, promoot je de Hart van Brabantloop in de media door het versturen van persberichten en ben je verantwoordelijk voor het feest.

PR Sponsoren
Als PR Sponsoren regel je zoveel mogelijk extra financiën en materialen bij verschillende bedrijven, zoals eten en drinken tijdens de wedstrijd, vervoersmiddelen en teamprijzen. Op de dag zelf verzorg je al het sponsormateriaal om de sponsoren goed zichtbaar te laten zijn! Ben jij commercieel ingesteld en krijg jij veel gedaan? Dan zoeken we jou!

TC Medewerkers 
Naast het bestuur zijn er op de dag zelf nog zo'n 150 vrijwilligers actief die helpen met de organisatie van de Hart van Brabantloop. Die vrijwilligers regel jij, houdt contact met ze en informeert ze over hun taken op de dag zelf. Erg leuk om tijdens de dag eindelijk een gezicht bij alle namen te zien!

TC Route 
Jij gaat kijken hoe de route van de Hart van Brabantloop het beste vormgegeven kan worden. Hierbij houd je rekening met bijvoorbeel bouwwerkzaamheden in een gemeente. De TC Route controleert de auto-, fiets- en lopersroute, stelt eventuele wijzigingen vast en zorgt daarnaast voor alle schema's van de medewerkers. Ben jij zorgvuldig en houd je van fietsen? Dan is deze functie iets voor jou!

TC Materialen 
Van speldjes tot auto's en van koffiekannen tot startbogen. Tijdens de Hart van Brabantloop hebben alle medewerkers vele materialen nodig die op de dag zelf in de juiste auto en op de juiste plaats moeten zijn. Voorafgaand aan de loop controleer je alle materialen, zorg je samen met de PR Sponsoren voor aanvullend materiaal en update je alle materialenlijsten. Voor deze functie zoeken we een zorgvuldig en gestructueerd persoon die van aanpakken houdt!

uitslagenkrant online

Om de uitslagenkrant van 2014 te bekijken klikt u hier. Voor iedereen die de uitslagenkrant gedrukt besteld heeft, zal deze binnenkort klaarliggen. U krijgt hier bericht van. Wij willen alle deelnemers nogmaals bedanken voor de inzet en de gezlligheid en we zien jullie graag volgend jaar terug!