• P1040108
  • hvbl TRH2413 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 22 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 58 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 149 van 227 Kopie
  • Hart van Brabantloop 2013 214 van 227 Kopie

Commissieleden gezocht

Het lijkt nog ver weg, maar we zijn nu al opzoek naar enthousiaste commissieleden voor de Hart van Brabantloop 2014. Hieronder vind je een overzicht van de functies. Mocht je interesse hebben om samen met een gezellige commissie deze grote estafetteloop te organiseren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 

Voorzitter – Als voorzitter houd je het overzicht op de commissie, ziet erop toe dat iedereen zijn/haar taken tijdig vervult en leid je de vergaderingen. Daarnaast heb je diverse afspraken met het Sportcentrum, Tilburg University en andere belangrijke doelgroepen van de Hart van Brabantloop.

Secretaris – Jij bent de rechterhand van de voorzitter. Je gaat mee naar belangrijke afspraken, maakt hiervan een overzicht voor de commissie en notuleert bij alle vergaderingen. Ook heb je contact met deelnemers, houd je inschrijven bij en vraag je de vergunningen en andere belangrijke papieren die nodig zijn voor de wedstrijd aan.

Penningmeester – Alle financiën van de Hart van Brabantloop gaan via jou! In het begin maak je een voorstel voor de begroting en houdt gedurende de voorbereidingen de financiën bij. Daarnaast regel je extra financiën door subsidies aan te vragen bij diverse instellingen en gemeenten.

PR Entourage – De Hart van Brabantloop moet natuurlijk gepromoot worden! Als PR Media houd jij je hiermee bezig. De website moet bijgehouden worden en regelmatig geupdate worden met nieuws. Ook maak je de posters/flyers en promoot je de Hart van Brabantloop in de media door het versturen van persberichten.

PR Sponsoren – Als PR Sponsoren regel je zoveel mogelijk extra financiën en materialen bij verschillende bedrijven, zoals eten en drinken tijdens de wedstrijd, vervoersmiddelen en teamprijzen. Op de dag zelf verzorg je al het sponsormateriaal om de sponsoren goed zichtbaar te laten zijn! Ben jij commercieel ingesteld en krijg jij veel gedaan? Dan zoeken we jou!

TC Medewerkers – Naast de commissie zijn er op de dag zelf nog zo’n 150 vrijwilligers actief die helpen met de organisatie van de Hart van Brabantloop. Die vrijwilligers regel jij, houdt contact met ze en informeert ze over hun taken op de dag zelf. Erg leuk om tijdens de dag eindelijk een gezicht bij alle namen te zien!

TC Route – In principe ligt de route van de Hart van Brabantloop vast, maar elk jaar kunnen er wijzigingen zijn, bijvoorbeeld door bouwwerkzaamheden in een gemeente. De TC Route controleert de auto-, fiets- en lopersroute, stelt eventuele wijzigingen vast en zorgt daarnaast voor alle schema’s van de medewerkers. Ben jij zorgvuldig en houd je van fietsen? Dan is deze functie iets voor jou!

TC Materialen – Van speldjes tot auto’s en van koffiekannen tot startbogen. Tijdens de Hart van Brabantloop hebben alle medewerkers vele materialen nodig die op de dag zelf in de juiste auto en op de juiste plaats moeten zijn. Voorafgaand aan de loop controleer je alle materialen, zorg je samen met de PR Sponsoren voor aanvullend materiaal en update je alle materialenlijsten. Voor deze functie zoeken we een zorgvuldig en gestructueerd persoon die van aanpakken houdt!